Dessa villkor gäller när du som konsument köper varor av Orientmattor.com,

organisationsnummer 556534-0576.

Vid retur måste du kontakta vår kundservice 0706112992 eller info@orientmattor.com. Det är ditt ansvar att varan kommer till oss i oskadat skick. Se därför till att varan emballeras väl, gärna i originalförpackningen eller motsvarande.
Kunden betalar för returfrakten. Vi kan ombesörja returfrakten med Shiplink på ett tryggt sätt till ett fast pris av 450 kr oavsett hur många mattor du returnerar vid ett och samma tillfälle upp till 35Kg. Över 35Kg eller leveranser med pall vänligen kontakta med  0706112992 eller info@orientmattor.com.

Returen är inte godkänd förrän vi kontrollerat varan. Vid godkänd retur återbetalas summan på samma sätt som betalningen skett, har betalningen skett med kreditkort kommer samma kontonummer krediteras. Tänk på att betalning för eventuella tillvals- och fraktkostnader inte återbetalas vid en retur (Exempelvis kvällsutkörning med Schenker och FedEx Priority på de marknader där dessa valmöjligheter återfinns). Återbetalning sker så snart en godkänd retur mottagits. Vid ej godkänd retur returneras varan och frakt debiteras. Vara som kommer i retur utan giltigt returnummer returneras till kunden och frakt debiteras.

HAR DU MER FRÅGOR?
KONTAKTA OSS

KONTAKTA OSS

Meny
Stänga

Varukorg

Stänga

Önskelista

Viewed

nyss sedda

Close

Fantastiskt att se dig här!

Ett lösenord skickas till din e-postadress.

Dina personuppgifter kommer att användas för att stödja din upplevelse på hela denna webbplats, för att hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Har du redan ett konto?

Stänga

Kategorier