Om oss

Välkommen till Sveriges största leverantör av äkta mattor!

Våramattor är alltid handgjorda och unika. Som företag består vi av tvådelar; Vårt mål är att hålla högst kvalitet och bästa prisvärdhet på marknaden. Det här åstadkommer vi tack vare att det är vi själva som producerar mattorna vi säljer. Inga mellanhänder innebär bättre pris för dig som slutkund. Där andra företag är grossister är vi producenter. Därför kan du alltid räkna med bästa pris och kvalitet hos oss.

Vad är en orientalisk matta?
Att en matta är orientalisk innebär förstås att den är tillverkad i orienten, men framförallt betyder det att den är handgjord. Orientaliska mattor vävs och knyts för hand i vackra mönster fulla av tradition och historia sedan långt tillbaka. På Louvre Museum i Paris kan man tex beskåda flera vackra orientaliska mattor från långt tillbaka i tiden. Orientaliska mattor har funnits med så länge vi känner till, och alltid förbluffat i form av hantverk och skönhet. En orientalisk matta har förmågan att förhöja känslan i vilket rum som helst, oavsett inredningsstil.
Vi brinner för det här Orientmattor.se är ett familjeägt företag. Vi kan mattor och har jobbat med det här i 3 generationer. I Iran har vi vår största familjeägda fabrik med 45 anställda och en produktion som ligger på ca 30 mattor varje vecka. Vi har även fabriker som jobbar för oss i Indien och Pakistan, där vår design är unik och inte säljs vidare till någon annan.

Kontakt

+46 7600 98 921

info@orientmattor.com

Öpptider
Mån – Fred.:
10:00 – 18:00
lördag10:00 – 17:00
söndag11:00 – 17:00
  
  
  
  

Följ oss på Instagram
Vi delar information om rea och rabatter varje vecka!

Meny
Stänga

Varukorg

Stänga

Önskelista

Viewed

nyss sedda

Close

Fantastiskt att se dig här!

Ett lösenord skickas till din e-postadress.

Dina personuppgifter kommer att användas för att stödja din upplevelse på hela denna webbplats, för att hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Har du redan ett konto?

Stänga

Kategorier